miercuri, 13 mai 2009

Antrenori? Avem asa ceva?

Cat de buni sunt antrenorii de la noi? Dar metodele lor de antrenament?
Am avut o galagie de antrenori de cand tot practic rugby-ul. Numai unu si unu...sa-i omori pe toti fara regrete. N-am scapat nici de popovici(juventus berceni), nici de neaga, balasa, manolache. Deocamdata...merca.
Fiecare cu stilul lui de a antrena, toti un numitor comun. Ei stiu tot tu stii fix...nimic.
Ajuns la republicani, dupa un retur in care manolache nu a vrut sub nici o forma sa ma foloseasca, in retur, dupa ce preferatul lui se lasase, ma trezesc titular...ba inca unul laudat. Iar manolache vine si-mi zice: "ba! cand ai venit la mine nu stiai nimic! eu te-am facut jucator!!(????) am ferma convingere ca cel mult m-a prostit. jucator eram deja(nu vreo vedeta, dar...totusi).
Balasa avea o boala! Bataia! Te batea nene fara regrete! Ca doar na! El l-a scos pe Manta, pe Socol...era antrenor! Ce dreaq! Antrenor, de acord, dar ca pedagog, ca om...cum am putea spune antonimul la "jos palaria"???
De Popovici ce sa mai zic? Dupa ce apari la tv ca ti-ai calcat in picioare un jucator la un turneu in franta... nu prea mai e loc de comentarii...
Revenind la manolache...mai mult isi mangaia mustata...app...fisu' o stii oare cati baieti au intrat in depresie cand s-a lasat de rugby si nu au apucat sa-l...felicite???
Neaga...e la dinamo...e pe val...sa vedem cat...mai tipa la cateva meciuri din tribuna pe cine sa bata cei din recunoscuta scoala de bataie de la dinamo...s-a scos! il trece lipa la box!
Merca...pai...ati innebunit, nu pot zice nimic...ca doar ma antreneaza inca...;) poate nu mai prind echipa;). Sa zicem ca e baiat bun...

Pornisem cu un subiect, am ajuns insa la povestiri...e o treaba.
Pe de alta parte, ce-as avea de declarat in fata marii adunari nationale... nu cred sa fie la noi in tara vreun antrenor total. Nu exista si pace! iar pe domnii de i-au tot adus ca pe sfintele moaste cei de la federatie, de la francezi la neo-zeelandezi...au facut purici pe aici...cat ar fi facut si ai nostri..
Va rog eu frumos sa-mi dati de stire daca stiti voi antrenorul total, roman, sau daca credeti ca vine cineva din urma. multumesc.

3 comentarii:

  1. in sportul de echipa de la noi nu exista coaching.

    de cele ma multe ori echipele sunt o adunatura de juctaori, nu sunt o echipa.

    de multe ori antrenul sta pe margine, injura si critica. super tare, super atitudine si suport psihologic.

    crezi ca se agita cineva la nivel de federatie, orice federatie vrei tu... sa schimbe ceva?

    hahahahha pai in federatie sunt fosti sportivi, oameni care au avut realizari sportive deosebite.. dar asta nu inseamna ca sunt manageri, vizionari.. etc

    in fond si la urma urmei ce vrei.. jobul la stat e bun, cald, safe... merge si asa..

    vrei alta atitudine.. mergi in ungaria.. e cea mai simpla si mai apropiata schimbare:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-mi zice de ungaria...am un pui de urticarie...

    RăspundețiȘtergere
  3. OMG!
    Cum adica ...va batea?
    L-as toca marunt, i-as da metodic in cap cu tocurile de la sandalele mele Vivienne Westwood (foarte ascutite, adica), pana ar uita sa mai ridice VREODATA mana la vreun jucator.
    Si adica eu sa popularizez un sport in care, daca iti inscrii copilul, o sa ia bataie de la antrenor?

    RăspundețiȘtergere