vineri, 15 mai 2009

Acasa sau in deplasare?


De multi ani ma amuza urmatorul lucru. Diferenta dintre meciurile de "acasa" si din "deplasare". De acord ca, intotdeauna acasa esti mai "montat", esti "frate cu terenu'", iar in deplasare "dusman este". Dar tot nu pot sa-mi explic cum an de an, vorbesc aici si de experienta de la Sportul, acasa batem niste echipe la scoruri de mortal kombat si acasa sa ele ne-o furam. Mi se pare incredibil! Oricate motive as gasi(destule), unei echipe pe care ai batut-o la tine la vreo 30 de puncte, sa te bata la ea acasa...e cam...anormal! Parerea mea...Este ca o alergatura de stil soarece-pisica. Acasa ii bati, eventual ii si caftesti, iar acasa la ei...well...ti-o cam furi tu. Cum se poate? Voi ce ziceti?

Un comentariu:

  1. 1.Multi dintre jucatori nu vin in deplasare din diferite motive personale. Unii muncesc sambata si cum o deplasare inseamna 4-8 ore pe drum dus-intors + 2 ore meciul cu spalat cu tot inseamna ca toata ziua este rezervata pentru meci. Cand e acasa meciul te mai invoiesti 2-3 ore de la servici.
    2.Daca o echipa face antrenament la ea acasa pe un teren cu gazon, este posibil ca in deplasare pe un teren ca asfaltul, fara iarba cum e la sportul :)) sa fie ma rezervati in joc, sa nu se juleasca.
    Cam atat ma pot gandi eu, ca de atmosfera, suporteri nu cred ca se pune problema in romania la Rugby, mai ales in Divizia A

    RăspundețiȘtergere